Welkom in Witteveen

De persoonlijke en liefdevolle zorg en aandacht in Thoes in’t Groen en de veilige woonomgeving dragen eraan bij dat u zich hier “thoes” voelt.

De sfeer en het huiselijke gevoel vinden wij erg belangrijk. Elkaar respecteren, gezellig samen zijn, lekker eten en drinken horen bij de kwaliteit van leven. Er is genoeg te doen voor wie dat prettig vindt en er is altijd rust, zodra dat nodig is. Er worden lekkere, verse en gezonde maaltijden bereid in onze professionele keuken.

Familie, maar ook andere mensen zijn altijd van harte welkom.

gezin
Wilt u meer weten over Thoes in’t Groen?

Maak een afspraak en kom kennismaken

Ellen ter Laan

Ellen ter Laan

Ik ben Ellen ter Laan, geboren in Roden. Ik heb veel ervaring in de zorg. Ik heb gewerkt met verstandelijk gehandicapten, als begeleidster en als activiteiten- leidster. Destijds heb ik de opleiding Sociaal Agogisch Werk gevolgd. Samen dingen doen en ondernemen, dat wil ik de bewoners bieden.

Tijd en aandacht vind ik net zo belangrijk als het ‘zorgen’. Ik wil eraan bijdragen dat de bewoners van Thoes in’t Groen zich gelukkig en veilig voelen.

Gert Seubers

Gert Seubers

Ik ben Gert Seubers, geboren in Westerbork getogen in Witteveen. In 1996 ben ik in het familie-horecabedrijf Onder de Hoge Dennen gekomen. Na jaren horeca is het tijd voor nieuwe uitdaging. Samen met mijn gezin wil ik een fijne huiselijke woonplek voor ouderen creëren.

Ik vind het belangrijk dat er een ongedwongen sfeer heerst in Thoes in’t Groen en dat de bewoners zich “thoes” voelen.

gezin

Samen

Samen vormen wij de rode draad binnen Thoes in’t Groen. De sfeer en het huiselijke gevoel vinden wij erg belangrijk. Elkaar respecteren, sociale contacten, gezelligheid, warmte, een gevoel van vrijheid én veiligheid, lekker eten en drinken horen bij de kwaliteit van leven.

Samen plezier beleven is immers leuker dan alleen.
Wij wonen samen met onze kinderen, Jorie en Lisanne bij Thoes in’t Groen.

Vragen over het verblijf bij Thoes in't Groen? Neem vrijblijvend contact met ons op.