Zorg en begeleiding

KWALITEIT ZORG

Zorg die verder gaat dan alleen verzorging, niet alleen gericht is op lichamelijke gesteldheid, maar ook op geestelijk welbevinden.

DICHTBIJ UW NAASTEN

Bezoekers zijn natuurlijk van harte welkom. Maak gebruik van de maaltijdservice of blijf gezellig overnachten.

THOES

De persoonlijke en liefdevolle zorg en aandacht dragen eraan bij dat u zich hier al snel “thoes” voelt.

BUITEN

Geniet van het buitenleven: op uw eigen terras, de binnenplaatsen, de moestuin of in het naastgelegen bos.

Veilig

Wij bieden een veilige leefomgeving waar het prettig wonen is.

Een bekend gezicht

Er wordt gewerkt met een klein en ervaren team van vaste medewerkers van DeMensZo, lid Coöperatie Dichtbij

Gastvrij

Vrienden en familie kunnen blijven overnachten in onze B&B.

Uw welzijn is onze zorg

Zorg en begeleiding

Zorg en begeleiding | De liefdevolle zorgverlening en begeleiding in Thoes in’t Groen wordt uitgevoerd door een vast team van enthousiaste, ervaren en deskundige zorgverleners. Het volledige pakket aan zorg, van huishoudelijke hulp, begeleiding, verzorging en verpleging wordt specifiek op uw wensen afgestemd op basis van uw zorgplan. Deze zorg is 24 uur bereikbaar. Wij kunnen waar nodig ook een logopediste, ergotherapeut of fysiotherapeut inschakelen. Wilt u een afspraak met de pedicure, schoonheidsspecialist of kapper? deze komen graag naar u toe, net wat u wenst.

Ons uitgangspunt is dat u bij Thoes kunt blijven wonen, ook wanneer de zorgbehoefte toeneemt. Als er sprake is van dwaalgedrag, ernstig hinder naar medebewoners of wanneer het medisch niet verantwoord is kunt u niet bij Thoes blijven wonen.

Tijdelijk verblijf

Tijdelijk verblijf of hotelzorg | Als u tijdelijk niet zelfstandig thuis kunt wonen dan kunt u gebruik maken van één van onze tijdelijk verblijf kamers. Onze tijdelijk verblijf kamers zijn ruim met een mooi uitzicht.

Tijdens uw verblijf logeert u in een volledig ingerichte kamer voorzien van hoog/laag bed, zitje, tv, kledingkast, een keukenblok met koelkast, eigen badkamer met douche en toilet. Handdoeken en linnengoed is aanwezig. U maakt gebruik van onze maaltijdservice en servicepakket. Heeft u zorg nodig? De begeleiding, verzorging, verpleging en specialistische zorg (zoals stoma- of wondverzorging) kunt u bij ons krijgen die u nodig heeft.

Wilt u uw tijdelijk verblijf graag doorbrengen bij ons? Neem contact met ons op over meer informatie. U bent van harte welkom.

Logeren

Respijtzorg of logeren | Heeft u een mantelzorger en wilt u deze tijdelijk even ontlasten? Wij bieden ook de mogelijkheid voor respijtzorg. Tijdens uw verblijf logeert u in een volledig ingerichte kamer voorzien van hoog/laag bed, zitje, tv, kledingkast, een keukenblok met koelkast, eigen badkamer met douche en toilet. Handdoeken en linnengoed is aanwezig. U maakt gebruik van onze maaltijdservice en servicepakket.

Heeft u zorg en wilt u graag een lang weekend, midweek of langer logeren? U kunt alleen of samen met uw partner gebruik maken van onze zorgkamers. Naast onze zorgkamers hebben wij ook drie B&B kamers, deze zijn op de eerste verdieping gesitueerd. Deze zijn niet geschikt voor rolstoelen.

Voor professionele respijtzorg, zoals logeeropvang,  kunt u vergoedingen krijgen. U kunt PGB aanvragen bij uw gemeente, WMO. Op de website www.regelhulp.nl kunt u meer informatie vinden over de aanvraagprocudure.

Vragen over het verblijf bij Thoes in't Groen? Neem vrijblijvend contact met ons op.